Ely krogh Hornemann Hansen

Ely Hornemann Hansen, Svendborg, er død, 90 år gammel
Ely Hornemann Hansen blev født den 4. oktober 1929 og voksede op i Brudager sammen med sine forældre og bror. Her gik hun i skole i byens lille stråtækte skole og kom derefter ud at tjene på forskellige gårde.
I 1949 blev hun gift med Svend. Han var fodermester, og med den stilling fulgte også tjenesteboliger, de steder hvor han arbejdede.
Deres første eget hus fandt parret i Ellerup, men i 1972 flyttede de til Svendborg og sidenhen i andelsbolig i Tved. De fik fire børn, Tommy, Leif, Lillian og Torben.
Ely Hornemann Hansen beskrives som en meget arbejdsom person, der ikke var bange for at tage fat, når landmændene havde brug for hjælp til at hakke roer. Hun arbejdede også på Svendborg Sygehus' vaskeri og i en periode arbejdede både hun og hendes mand på slagteri. Derudover var hun en dame med sine egne meninger, som ikke var sådan lige at lave om på, når først hun havde truffet en beslutning. Åben og gæstfri var hun også.
I en årrække boede Ely og hendes mand også i en ældrebolig i Sandalsparken, hvor hun blev boende, efter at være blevet enke i 2007. Her benyttede hun sin også dagligt af dagcenteret på Munkevænget, hvor hun kom hver dag for at spise sin varme mad, indtil denne mulighed forsvandt på grund af covid-19. At strikke var derudover en af hendes interesser
Ely Hornemann Hansen døde den 2. juni. Hun efterlader sig sin bror, sine børn, fire børnebørn og ni oldebørn.
Bisættelsen finder sted fra Tved Kirke fredag den 5. juni klokken 11.
Grundet omstændighederne er det kun for de nærmeste.Maren Jørgendatter
Anna Lisbeth Olesdatter
Kirstine Hornemann
Carla Ludwika Hornemann
Hans Axel Hornemann Hansen
Lennart Hornemann

Win-Family v.6.0Webmaster -------- Homepage10 Apr 2023